شما اینجا هستید

انتخابات مجلس شورای اسلامی » تاثیر طراحی فضاهای شهری مناسب بر بهبود سلامت روحی افراد

فرید پادروند کاندیدای ششمین دوره شورای اسلامی شهر خرم آباد در گفت و گو با پایگاه خبری رومکا اظهار داشت: شهرهای امروزی علاوه بر رفع نیازهای فیزیکی باید پاسخی برای نیازهای روانی، روحی و فرهنگی ساکنانشان را داشته باشند زیرا طراحی فضاهای شهری مناسب بر بهبود سلامت روحی افراد جامعه تاثیرگدار است.لذا برای طراحی مناسب فضا ارزیابی دقیق از انواع فعالیت‌ها و برنامه‌ها ضرورت دارد. چنانچه فضای بی‌روح شهر و نیاز روانی افراد به محیطی زیبا و هماهنگ را در کنار هم قرار دهیم به اهمیت عامل تعیین‌کننده‌ای به نام مبلمان شهری پی خواهیم برد.

وی افزود روش تحقیق در این پژوهش توصیفی –کاربردی بوده، جامعه آماری مطالعه مذکور شهروندان مناطق شهر خرم‌آباد است داده‌های تحقیق بر اساس نمونه‌گیری تصادفی ساده در بین شهروندان شهر خرم‌آباد گردآوری شد. با توجه به هدف پژوهش، عناصری مانند ایستگاه اتوبوس، نیمکت و صندلی، تندیس‌ها و نمادها، تابلوهای تبلیغاتی، سنگ‌فرش وکفپوش خیابان، منابع نوری و روشنایی، سطل زباله، آب‌نما و فواره، با استفاده از نرم‌افزار SPSSو آزمون‌های F,tمورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.

پادروند تصریح کرد نتایج حاصل از آزمون F و Tنشان داد که میزان برخورداری مناطق شهری از مبلمان شهری با یکدیگر متفاوت است، برخی از عناصر مبلمان شهری از لحاظ کمیت در مناطق دارای وضعیت مطلوب می‌باشند و برخی عناصر دارای وضعیت نامطلوب می‌باشند و در کل وضعیت منطقه یک ازنظر برخورداری از مبلمان شهری نسبت به منطقه دو و سه مطلوب‌تر می‌باشد و وضعیت منطقه دو نسبت به منطقه سه مطلوب‌تر است

 

مهندس فرید پادروند افزود شهر خرم‌آباد قدمت تاریخی کهنسالی دارد و همه ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی، اقتصادی، طبیعی و انسانی در این شهرستان زمینه را برای سرمایه‌گذاری فراهم کرده است که امیدواریم با حل این مشکلات جهت رونق گردشگری و توسعه شهر گام‌های اساسی برداشته شود

 

کاندیدای ششمین دوره شورای اسلامی شهر خرم آباد در ادامه یادآور شد برای آسفالت کوچه‌ها و خیابان‌های شهر و همچنین برای آسفالت معابر شهر خرم‌آباد بالای  ۴۰۰ میلیارد تومان نیاز داریم تا معابر خاکی و روکش آسفالت بافت‌های قدیمی آسفالت شود

خرم‌آباد  (به لری: خورمووه) بیست و سومین شهر پرجمعیت ایران و مرکز استان لرستان است. جمعیت خرم‌آباد طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ مرکز آمار ایران، ۳۷۳٬۴۱۶ نفر بوده است. شهر در ارتفاع ۱۱۴۷٬۸ متری از سطح دریا و در میان دره‌های زاگرس قرار دارد. فاصله خرم‌آباد تا تهران ۴۹۰ کیلومتر است و به دلیل قرار گرفتن در مسیر تهران – جنوب دارای اهمیت ارتباطی و راهبردی است. آزادراه شماره پنج ایران از این شهر عبور می‌کند.

در محل کنونی خرم‌آباد از دوره ایلامیان شهری با نام خایدالو وجود داشته و شهر شاپورخواست به دستور شاپور دوم بر خرابه‌های آن و در حدود محل کنونی شهر ساخته شده است. آثار تاریخی به‌جای مانده نشان می‌دهد خرم‌آباد یکی از شهرهای مهم غرب ایران در دوره ساسانیان بوده و فلک‌الافلاک یا دژ شاپورخواست از آثار به‌جای مانده دوره ساسانیان نماد شهر است. خرم‌آباد همچنین یکی از پایتخت‌های هزاراسپیان و آل حسنویه بوده است.

جاذبه‌های گردشگری تاریخی و طبیعی متعددی در سطح شهر خرم‌آباد وجود دارد که از آن جمله می‌توان به فلک‌الافلاک، مناره آجری، پل شاپوری، گرداب سنگی، سنگ نبشته، آرامگاه باباطاهر و دریاچه کیو اشاره کرد به‌طوری‌که این شهر برای نخستین بار در ایران از سوی دفتر منطقه‌ای سازمان ملل به‌عنوان یک شهر نمونه گردشگری انتخاب شده است.

شهر خرم‌آباد دارای آب و هوایی مدیترانه‌ای با میزان بارندگی بسیار به‌ویژه در فصل‌های بهار و زمستان است و از این روی ششمین مرکز استان پربارش در ایران محسوب می‌شود.

شهرداری خرم‌آباد در سال ۱۳۰۲ تأسیس و این شهر پس از جدایی استان لرستان از خوزستان در سال ۱۳۰۴ خورشیدی به‌عنوان مرکز استان تعیین شد. مردم لر و لک در این شهر ساکن هستند و به‌طورکلی اهالی خرم‌آباد بخشی از مردم فیلی به شمار می‌آیند. زبان‌اصلی مردم این شهر لری خرم‌آبادی است.

وضعیت اشتغال در خرم‌آباد از شرایط چندان مطلوبی برخوردار نیست و نرخ بیکاری در بین سنین ۱۹ تا ۲۴ سال ۳۵/۵ درصد است. پتروشیمی خرم‌آباد و شرکت صدر فولاد ازجمله مهم‌ترین صنایع فعال در خرم‌آباد هستند.

این شهر دارای ده بیمارستان، پنج کتابخانه عمومی، دو سینما، دوازده هتل، ده پارک درون‌شهری و شش مرکز آموزش عالی است.

انتهای پیام/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری رومکا | آخرین اخبار استان لرستان